Geriausios medžioklės varžybos

Jei esate medžiotojas, žinote, kad varžybos yra puikus būdas išbandyti savo įgūdžius su kitais medžiotojais. Varžytis ne tik smagu, bet tai ir puikus būdas išmokti naujų technikų ir pagerinti savo medžioklės įgūdžius. Šiame tinklaraščio įraše aptarsime 5 geriausias medžioklės varžybas Jungtinėse Valstijose. Šiose varžybose kiekvienas ras ką nors sau – nuo pradedančiųjų medžiotojų iki patyrusių profesionalų. Taigi, jei ieškote iššūkio ar tiesiog norite smagiai praleisti laiką, būtinai apsilankykite viename iš šių konkursų!

  1. Uolinių kalnų briedžių fondo organizuojama Nacionalinė medžioklės ir žvejybos diena: Šis renginys, vykstantis kasmet rugpjūčio mėnesį, vyksta visose Jungtinėse Amerikos Valstijose ir Kanadoje. Tai puikus būdas kartu su kitais medžiotojais iš visos Šiaurės Amerikos susiburti ir švęsti medžioklę bei žvejybą. Visą dieną dalyviai gali varžytis įvairiose rungtyse, pavyzdžiui, šaudymo iš lanko, šaudymo ir kitose.
  2. Nacionalinės laukinių kalakutų federacijos Didžiosios nacionalinės varžybos (The National Wild Turkey Federation’s Grand National): Kasmet Nešvilyje rengiamos vienos prestižiškiausių laukinių kalakutų medžioklės varžybų Šiaurės Amerikoje. Jas sudaro penkias dienas trunkančios varžybos, kuriose komandos iš visos šalies varžosi dėl prizų ir garbės teisių.
  3. Tarptautinė Safari klubo medžioklės paroda: Ši paroda kasmet rengiama Las Vegase, Nevados valstijoje, ir į ją susirenka geriausi pasaulio medžiotojai iš viso pasaulio. Čia galima sužinoti apie naujus medžioklės būdus ir produktus, taip pat dalyvauti įdomiose varžybose, pavyzdžiui, šaudymo iš šautuvo, šaudymo iš lanko ir kitose.
  4. Nacionalinės šaulių asociacijos organizuojamos Nacionalinės šaulių rungtynės: Šis renginys, kasmet vykstantis Camp Perry stovykloje Ohajuje, yra seniausios šaudymo varžybos Jungtinėse Valstijose. Jame susirenka geriausi šauliai iš visos šalies ir varžosi tarpusavyje įvairiose rungtyse.
  5. Medžiotojo iššūkis: tai vienos žinomiausių ir populiariausių medžioklės varžybų Jungtinėse Valstijose. Kasmet rengiamos įvairiose valstijose, tai puikus būdas medžiotojams išbandyti savo įgūdžius ir varžytis su kitais medžiotojais iš visos šalies. Varžybų dalyviai gali rinktis iš įvairių rungčių, pavyzdžiui, šaudymo iš šautuvo, šaudymo iš lanko, kalakutų ragavimo ir kitų.

Taigi, jei ieškote įdomių ir sudėtingų medžioklės varžybų, šie 5 renginiai yra vieni geriausių Šiaurės Amerikoje. Būtinai juos apžiūrėkite ir sužinokite, ar jie tinka jums! Sėkmės ir laimingos medžioklės!